Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση για “Ομικρον” από τον Δήμο Καλαμάτας

Καλαμάτα – Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δημάρχου – Διαδικτυακή ημερίδα για την πανδημία. Το συντονισμό θα έχει ο επικ. Καθηγητή Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.
14/01/2022
Παναγιώτης Χαλβατσιώτης: Long Covid- Ο Αθλητισμός μετά την πανδημία.
15/01/2022

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση με θέμα “Πανδημία: Νεότερα δεδομένα και στέλεχος Ομικρον” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Στο webinar εισηγητές θα είναι: Ο Δημήτρης Παρασκευής αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα: Μεταλλάξεις του κορονοϊού και στέλεχος Ομικρον”. Και ο Ευάγγελος Γιαμαρέλλος-Μπουρμπούλης καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων, διευθυντής προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών “Λοιμωξιολογία”, στη Δ’ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, President European Shock Society, Chairman European Sepsis Alliance, με θέμα “Παθοφυσιολογία και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στελέχους Ομικρον – Νεότερες θεραπευτικές επιλογές νόσου Covid-19”.

Το συντονισμό θα έχει ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης επίκουρος καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ.