Επίσκεψη Σταθμό για τη λειτουργία του ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ» πραγματοποίησαν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Αριστομένης- Καλαμάτα| Ο Αναπληρωτής Καθ. Π. Χαλβατσιώτης με τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για εξέταση των δημοτών .
08/02/2023
Παναγιώτης Χαλβατσιώτης -Αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ στην εκπομπή "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ"
27/02/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2023

Σε επίσκεψη σταθμό για τη λειτουργία του ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ» προέβησαν την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης καλωσόρισε τους θεσμικούς εκπροσώπους στο Αμφιθέατρο του ιστορικού Νοσοκομείου των Αθηνών, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των διευθυντικών και πολλών άλλων στελεχών του Οργανισμού.

 

IMG_5638_a.JPG

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την Απόφασή του για τον ορισμό του Προέδρου Δ.Σ. ως νομίμου εκπροσώπου του οργανισμού. Με αυτή την διοικητική πράξη, ο Υπουργός τόνισε ότι, λήγει πλέον κάθε γραφειοκρατική τροχοπέδη στη διοικητική λειτουργία του Νοσοκομείου και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στο διάστημα της πανδημίας. Ο Υπουργός, ανακοίνωσε επίσης, την ένταξη του Νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ» σε προγράμματα χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.