Εσωτερική Εκπαίδευση : Μοριακή Φυσιολογία της Άσκησης

Ομιλία στην επιστημονική εκδήλωση για τον διαβήτη και τα καρδιαγγειακά νοσήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης .
21/01/2019
Με την δημοσιογράφο κυρία Ιωάννα Λάκα συζητάμε για τον διαβήτη στην εκπομπή υγείας που επιμελείται στο κανάλι Kontra Channel.
23/01/2019
Στο πλαίσιο του προγράμματος εσωτερικής εκπαίδευσης του Sports Excellence τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ερευνητικού Κέντρου Π.Σουκάκος ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας- Διαβήτη της Β΄Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν») της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Παναγιώτης Χαλβατσιώτης ο οποίος ανέπτυξε την ομιλία «Μοριακή Φυσιολογία της Άσκησης» προς τα στελέχη του Sports Excellence. Το Διαδραστικό σεμινάριο εστίασε μεταξύ άλλων στα παρακάτω θέματα : Διατροφή & Μεταβολικό Σύνδρομο Ο ρόλος της Άσκησης ως αντιοξειδωτικό Άσκηση και μιτοχονδριακή λειτουργία. Μακροβιότητα & Μιτοχόνδρια. Άσκηση : Γονιδιακό υπόστρωμα και ινσουλινική ευαισθησία. Η διοίκηση του Sports Excellence που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των στελεχών του προγράμματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Χαλβατσιώτη για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα της εσωτερικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εσωτερικής εκπαίδευσης του Sports Excellence τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ερευνητικού Κέντρου Π.Σουκάκος ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας- Διαβήτη της Β΄Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  «Αττικόν») της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Παναγιώτης Χαλβατσιώτης ο οποίος ανέπτυξε την ομιλία «Μοριακή Φυσιολογία της Άσκησης» προς τα στελέχη του Sports Excellence.

Το Διαδραστικό σεμινάριο εστίασε μεταξύ άλλων στα παρακάτω θέματα :

  • Διατροφή & Μεταβολικό Σύνδρομο
  • Ο ρόλος της Άσκησης ως αντιοξειδωτικό
  • Άσκηση και μιτοχονδριακή λειτουργία.
  • Μακροβιότητα & Μιτοχόνδρια.
  • Άσκηση : Γονιδιακό υπόστρωμα και ινσουλινική ευαισθησία.

Η διοίκηση του Sports Excellence που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνεχή επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη των στελεχών του προγράμματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Χαλβατσιώτη για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα της εσωτερικής εκπαίδευσης.