“Πανδημία και Τουρισμός”: Επιστημονική συζήτηση | Διάλογοι Υγείας, από το χθες στο αύριο.

Καινοτόμες εφαρμογές στην ινσουλινοθεραπεία: Το αύριο είναι εδώ.
08/06/2021
Τι απαντά ο Επίκουρος Καθ. Παθολογίας Π. Χαλβατσιώτης για τις ανησυχίες ως προς το εμβόλιο της Astrazeneca κατά της covid-19.
15/06/2021

«Πανδημία και Τουρισμός» ήταν το θέμα διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας υπό τον τίτλο: «Διάλογοι Υγείας, από το χθες στο αύριο». Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, ενώ συντονιστής ήταν ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ και συνεργάτης του Δήμου Καλαμάτας, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Ομιλητές στη διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση ήταν ο Καθηγητής – Διευθυντής Παθολογίας Λοιμώξεων & Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος και ο Καθηγητής Χειρουργικής, Διευθυντής Γ’ Πεν/κης Χειρουγικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Εμμανουήλ Πικουλής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας Νίκος Μαλαπέτσας, ο Λιμενάρχης Καλαμάτας Νίκος Γιαννουλάτος και Αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης.