Κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Συναντήσεις με μέλη της Μεσσηνιακής Ομογένειας του Σικάγο.
18/07/2019
Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου των Μεσσήνιων στην Αστόρια της Νέα Υόρκης.
18/07/2019

Κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama στο Ιδρυμα Πολιτισμού Σταυρος Νιάρχος όταν έδωσε την τελευταία του ομιλία ώς Πρόεδρος απευθυνόμενους στους Έλληνες αλλά και στους πολίτες όλου του κόσμου Μαζί με τον Alexis Giannoulias Έλληνα από το Chicago, στενού συνεργάτη του Προέδρου των ΗΠΑ που μας δένει μια μακρόχρονη οικογενειακή φιλία. Ο κ.Giannoulias κατήλθε υποψήφιος για τη κενή θέση του Γερουσιαστή στην Πολιτεία του Illiniois όταν παραιτήθηκε ο κ.Obama για να αναλάβει την Προεδρία.

 

 

Κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος όταν έδωσε την τελευταία του ομιλία ώς Πρόεδρος απευθυνόμενους στους Έλληνες αλλά και στους πολίτες όλου του κόσμου

Μαζί με τον Alexis Giannoulias Έλληνα από το Chicago, στενού συνεργάτη του Προέδρου των ΗΠΑ που μας δένει μια μακρόχρονη οικογενειακή φιλία. Ο κ.Giannoulias κατήλθε υποψήφιος για τη κενή θέση του Γερουσιαστή στην Πολιτεία του Illiniois όταν παραιτήθηκε ο κ.Obama για να αναλάβει την Προεδρία.