Τηλεφωνική Γραμμή ΕΛΠΙΔΑΣ ΖΩΗΣ

Εγκυμοσύνη και εμβόλια: Τηλεφωνική γραμμή για την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.
06/12/2021
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ | Ελληνική Μελέτη: Σημαντική μείωση αντισωμάτων μετά τον τρίτο μήνα από τη δεύτερη δόση.
18/12/2021

Το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ συμμετέχει στην ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για τις Έγκυες και για
όλες τις Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας .

Οι τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας COVID-19 προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Την Έλλειψη Ενημέρωσης για την αναγκαιότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού έναντι της Covid-19 κατά την κύηση διαπιστώνει η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και μαζί με το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ προχωρούν σε δράσεις ενημέρωσης.

Η Γραμμή Ελπίδος αποτελεί πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου που στόχο έχει να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στις υποψήφιες μητέρες αλλά και σε όλες τις γυναίκες, αναπαραγωγικής ηλικίας, για όσα θέματα σχετίζονται με τον Εμβολιασμό έναντι της COVID-19 κατά τη κύηση.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, Επ. Καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ κ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης παραχώρησε την προσωπική του γραμμή για τη δημιουργία της συμβουλευτικής ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Η δράση αυτή οργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και τις κλήσεις τις απαντούν ειδικοί γυναικολόγοι.

Σημαντικοί επιστήμονες ενημερώνουν σχετικά με τις επιπλοκές της λοίμωξης COVID-19 στις μέλλουσες μητέρες και για τα οφέλη από τον εμβολιασμό. Το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ συμμετέχει στην ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για τις έγκυες και όλες τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με την τηλεφωνική συμβουλευτική ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 2132039142, τις ώρες 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ. Απαντήσεις θα δίνουν μαιευτήρες-γυναικολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας.

Επειδή η γραμμή αυτή δεν υποστηρίζεται από Τηλεφωνικό Κέντρο, παρακαλούμε να επιμείνετε στην κλήση σας γιατί, εάν δεν απαντάται, σημαίνει ότι η γραμμή είναι κατειλημμένη λόγω συζήτησης με προηγούμενη κλήση.